Αρχική Σελίδα

Deyuan Metal Foshan Co.,ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Co. Foshan μετάλλων Deyuan, ΕΠΕ περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας και τα σχεδιαγράμματα αλουμινίου για να εμπορευτεί στο εξωτερικό όπως τα σχεδιαγράμματα παραθύρων και πορτών, τα διακοσμητικά σχεδιαγράμματα, τα βιομηχανικά σχεδιαγράμματα καθώς επίσης και πολλά διαφορετικά προϊόντα επεξεργασίας. Αυτήν την περίοδο μπορούμε να παρέχουμε την επεξεργασία επιφάνειας συμπεριλαμβανομένης της υποβολής σε ανοδική οξείδωση (φύση, σαμπάνια, χαλκός, ο Μαύρος και χρυσός), της ηλεκτροφόρησης, του επιστρώματος σκονών, του ξύλινου σιταριού και άλλων στίλβωσης ειδικής μεταχείρισης, φωτεινής εμβύθισης που υποβάλλουν σε ανοδική οξείδωση (χρυσός και ασημένιος), και που βουρτσίζουν για την αρίστης ποιότητας εφαρμογή διακοσμήσεων. Μπορούμε επίσης να παραγάγουμε τα σχεδιαγράμματα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη όπως τα σχέδια και τα δείγματα. και συμμορφωθείτε με το ΜΒ, ASTMB και τα EN πρότυπα.

Με τα έτη ανάπτυξης, έχουμε χτίσει τις πλήρεις γραμμές παραγωγής και έχουμε γίνει σύγχρονος και μεγάλος κατασκευαστής με τα διάφορα προϊόντα αλουμινίου. Και είναι εδώ οι εξοπλισμοί μας και η μέγιστη ικανότητά του οι ακόλουθοι:

                                  

Κίνα Deyuan Metal Foshan Co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 0

                                  

Η ετήσια ικανότητα παραγωγής μας έχει φθάσει σε 60.000 τόνους που είναι στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας σχεδιαγράμματος αλουμινίου στην Κίνα. Παράγουμε τα σχεδιαγράμματα με το κράμα 6063,6060,6005,6463,6061,6082 κ.λπ.

 

           

                               Κίνα Deyuan Metal Foshan Co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

 

Η σκόνη πιστοποιητικών Qualicoat, υψηλή - τυποποιημένη, συνεπής και αξιόπιστη διοίκηση παραγωγής ποιοτικού ελέγχου, επαγγελματικό και πεπειραμένο προσωπικό, γρήγορη απάντηση και ακριβής υπηρεσία, όλα αυτά κάνει την επιχείρηση και τα προϊόντα μας να απολαύσουν ένα καλό όνομα στην υπερπόντια αγορά και οι πελάτες μας ικανοποιούν τα προϊόντα και την υπηρεσία μας πολύ καλά. Μέχρι τώρα τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί σε πολλά την υπερπόντια αγορά συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Αφρικής, Νιγηρία, Τανζανία, Γκάνα, Αιθιοπία, Αλγερία Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, UK lolland, SlovakiaBelgium, Αυστρία, Ρωσία Ισημερινός, Περού, Βραζιλία Βιετνάμ, Τουρκία, Ισραήλ, lrag, Ινδία, νησί των Φίτζι και κ.λπ.

 

 

                                Κίνα Deyuan Metal Foshan Co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 2  

 

 

                Κίνα Deyuan Metal Foshan Co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 3                  Κίνα Deyuan Metal Foshan Co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 4

 


Το Bise πλήρεις και υψηλού επιπέδου εξεταστικές εγκαταστάσεις και έμπειρο, αρμόδιο προσωπικό QA, τα προϊόντα μας είναι κύριο ενός υψηλού - ποιότητα και μπορεί να συμμορφωθεί με το ΜΒ, ASTMB και τα EN πρότυπα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.
Ελπίδα να συνεργαστεί με σας και να γίνουν οι φίλοι μέσω της συνεργασίας! Καλωσορίστε για να μας ενώσετε!

 

Κίνα Deyuan Metal Foshan Co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 5

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. METAL FOSHAN DEYUAN, ΕΠΕ, καθιερώθηκε στην πόλη Foshan, επαρχία Γκουαγκντόνγκ το 2005, μετά από 10 έτη προσπάθειας και ανάπτυξη, αυτή τη στιγμή έχουμε γίνει ένας από τον κύριους κατασκευαστή σχεδιαγράμματος αλουμινίου και τον προμηθευτή για τη μεγαλύτερη κλίμακα παραγωγής της, πιό προηγμένος εξοπλισμός στην Κίνα. Επιπλέον, έχουμε απολαύσει την υψηλή φήμη στην αγορά σχεδιαγράμματος εξώθησης αλουμινίου διεθνώς.

 

Κίνα Deyuan Metal Foshan Co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Deyuan Metal Foshan Co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα Deyuan Metal Foshan Co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

Κίνα Deyuan Metal Foshan Co.,ltd Εταιρικό Προφίλ 3

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Deyuanmetal

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~500

Ετήσιες πωλήσεις : 2000000-3000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Anual Production Capacity: 60,000 tons

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Deyuan Metal Foshan Co.,ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Deyuan Metal Foshan Co.,ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Deyuan Metal Foshan Co.,ltd Πιστοποιήσεις